Strona wykorzystuje pliki cookies, jeśli wyrażasz zgodę na używanie cookies, zostaną one zapisane w pamięci twojej przeglądarki. W przypadku nie wyrażenia zgody nie jesteśmy w stanie zagwarantować pełnej funkcjonalności strony!
Gwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywna
 

      Jurorzy musieli ocenić aż 38 uczestników konkursu według ściśle określonych kryteriów – dotyczyły one m.in. organizacji stanowiska pracy, prawidłowości przebiegu procesu technologicznego, a także sposobu podawania potraw, jej prezentacji oraz walorów smakowych. Sędziowie zauważyli olbrzymią kreatywność i wysoki poziom umiejętności uczestników turnieju. Na stołach królowały potrawy wykwintne, wymyślne, niespotykane na domowych stołach.

     Uczniowie powrócili z konkursu bogatsi o nowe doświadczenia, gotowi do dzielenia