^Powrót na górę
23 marca br. w naszej szkole gościliśmy ekipę lokalnej rozgłośni radiowej, która nagrywała program kulinarny poświęcony jajom. Główne role zagrali kucharze z naszej szkoły: Kacper Bejlik z klasy IV TG i Hubert Sylwisty z klasy II ZK. Uczniów do udziału w programie przygotowała Alicja Skoczylas.
Od poniedziałku (26.03.2018r.) aż do Świąt Wielkanocnych na stronie suwalskiego radia będą emitowane filmy pt. „Robimy jaja z CKRem”. Młodzież zaprezentuje nietypowe i nieznane sposoby przygotowania jaj. Na pierwszy ogień pójdzie sałatka z sadzonych jaj przepiórczych i łososia.
W rozwięciu artykułu znajdują się filmy.
https://radio5.com.pl/robimy-jaja-z-ckrem/
https://radio5.com.pl/robimy-jaja-z-ckrem-cz-1/