Strona wykorzystuje pliki cookies, jeśli wyrażasz zgodę na używanie cookies, zostaną one zapisane w pamięci twojej przeglądarki. W przypadku nie wyrażenia zgody nie jesteśmy w stanie zagwarantować pełnej funkcjonalności strony!

^Powrót na górę

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

ZSCKR

w Suwałkach


Warning: Parameter 2 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /autoinstalator/strona_szkoly/templates/dd_dreamnight_38/html/modules.php on line 39

Warning: Parameter 3 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /autoinstalator/strona_szkoly/templates/dd_dreamnight_38/html/modules.php on line 39

Przepisy Ruchu Drogowego

przepisy ruchu


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /autoinstalator/strona_szkoly/templates/dd_dreamnight_38/functions.php on line 205

potrawa

 

     Kacper Bejlik i Hubert Sylwisty zostali laureatami Etapu II, i zakwalifikowali się do Etapu III, VI edycji Ogólnopolskiego konkursu dla ponadgimnazjalnych szkół gastronomicznych na najlepszy przepis kulinarny wykorzystujący produkty regionalne, zarejestrowane lub aplikujące o ChNP, ChOG, GTS.


     Zadaniem uczestników było stworzenie autorskiego przepisu kulinarnego, uwzględniającego te produkty. Uczniom pomagała pani Alicja Skoczylas.
     9 września 2017r.
w Warszawie uczniowie będą walczyć o zwycięstwo w III Etapie przed jury powołanym przez organizatorów konkursu. Sporządzą jesiotra suwalskiego w towarzystwie soczewiaków i kawioru.

 

Gratulujemy sukcesu i trzymamy kciuki!